Täydellinen lahja puolisolle
-parisuhdeohjauspaketti

Täydellinen lahja puolisolle -paketti on lahja teille molemmille. Ohjauksissa tehdään keskusteluharjoituksia, jotka vahvistavat kohtaamista välillänne. Kaipaamme puolisoltamme eniten tunnetta, että olen hänelle tärkeä, että hän on minua varten, kun tarvitsen tukea ja hän on läsnä minulle. Tämä paketti on läsnäoloa, yhteyden syventämistä, kuulluksi tulemista ja iloa toinen toisesta. Paketti on täydellinen lahja puolisolle arjessa tai merkkipäivänä: hemmottelua ja merkityksellisiä kohtaamisia.

Täydellinen lahja puolisolle -parisuhdeohjauspaketti: 3 x 90 min

Vahvuutta arkeen parisuhteesta
-parisuhdeohjauspaketti

Vahvuutta arkeen parisuhteesta -parisuhdeohjauspaketti syventää vuorovaikutusta välillänne. Paketti pitää sisällään tunne- ja tarvetyöskentelyä, keskustelutaitojen vahvistamista ja tukea ristiriitatilanteiden käsittelyyn tarpeidenne mukaan. Tämä on erinomainen paketti parisuhdetaitojen vahvistamiseen ja sitä kautta arjen sujuvoittamiseen. 

Vahvuutta arkeen parisuhteesta -parisuhdeohjauspaketti: 3 x 90 min

Parisuhteen kesähuolto
-parisuhdeohjauspaketti

Parisuhteen kesähuolto -parisuhdeohjauspaketti on tarpeidenne mukaan akuutin huollontarpeen ympärille rakennettu korjaussarja. Kesähuolto aloitetaan alkukartoituksella. Keskustelemme millaisia asioita haluatte huoltaa ja hoitaa parisuhteessanne. Räätälöin pakettiin kuuluvat keskusteluharjoitukset tarpeidenne ja toiveidenne mukaan juuri teille sopivaksi. 

Parisuhteen keväthuolto -parisuhdeohjauspaketti: 3 x 90 min

Yksilöohjauspaketti

Parisuhteen perusta on itsetuntemus. Yksilöohjauksissa käymme läpi sinulle tärkeitä teemoja parisuhteeseen liittyen keskustellen sekä harjoitusten avulla. Ohjauksissa tutkaillaan parisuhdehistoriasta nousevia asioita ja vahvistetaan itseymmärrystä.

Yksilöohjauspaketti: 3 x 60 min

Varausohjeet parisuhdepakettiin ja yksilöpakettiin

Valitse teille sopiva parisuhdepaketti ja varaa siihen liittyvä ensimmäinen aika Vello-ajanvarauskalenteristani nimellä “Parisuhdeohjauspaketti” tai puhelimitse p. 040 8671 871. Varaa samoin muut ajat joko ajanvarauskalenteristani tai puhelimitse. Parisuhdeohjauspaketti laskutetaan toisen ohjauskerran jälkeen sähköpostitse.

Varaa yksilöohjauspaketti normaalin yksilöohjausvarauksen kautta Vello-ajanvarauskalenteristani tai puhelimitse 040 8671 871. Kirjoita varatessasi aikaa Vellosta kohtaan ”Viesti työntekijälle”, että varaat yksilöpaketin tai kerro ensimmäisellä ohjauskerralla, että haluat hyödyntää yksilöpakettia.

Parisuhdeohjauspaketin hinta ja ehdot

Jokainen parisuhdeohjauspaketti pitää sisällään 3 x 90 minuuttia parisuhdeohjausta joko toimitiloissani Oulun Teknologiakylässä (Elektroniikkatie 13) tai etäohjauksina valintanne mukaan. Paketin hinta on 259 € (sis. alv:n). 

Yksilöohjauspaketin (3 x 60 min) hinta on 179 € (sis. alv:n). Yksilöohjaukset ovat toimitiloissani tai etänä tarpeesi mukaan.

Ohjauspakettien ohjaukset 4 kk:n sisällä paketin aloituksesta. Tutustu tästä peruutus- ja maksuehtoihini.