Ajanvarauskalenteri

Pääset tästä linkistä Vello-ajanvarauskalenteriini.

Jos et löydä sopivaa aikaa kalenterista, soita p. 040 8671 871 ja etsitään yhdessä sopiva aika! Ohjausaikoja on tarjolla sekä virka-aikaan, että iltaisin ja viikonloppuisin.

Tutustu tästä maksu- ja peruutusehtoihin.

Parisuhdeohjaaja Tiia Brockman

+358 40 8671 871
tiia@parisuhdeohjaus.fi
Elektroniikkatie 13, 90590 Oulu
Y-tunnus: 3297822-2

Facebook: Parisuhdeohjaaja Tiia Brockman
Instagram: @parisuhdeohjaajatiia
Vuodesta 2013 asti kirjoittamani blogi, josta löytyy yli 150 tekstiä parisuhteen hoitamisesta: Onnellinen avioliitto

Toimitilani Elektroniikkatiellä ja saapumisohjeet

Toimitilani sijaitsevat Oulun Teknologiakylässä Technopoliksen tiloissa osoitteessa Elektroniikkatie 13. Vierasparkkipaikat sijaitsevat vastakkaisella puolella tietä. Käänny ennen tien ylittävää lasikäytävää viimeiselle parkkipaikkalueelle oikealla ja sitten heti oikealle, niin olet vierasparkkipaikalla. Selaamalla alas löydät kuvan parkkipaikan löytämisen tueksi.

Pieni pyörien parkkipaikka löytyy vastapäisen rakennuksen oven edestä. Isommat pyörätelineet ovat tien vasemmalla puolella toimitilarakennuksen seinustalla, kaupungista päin tultaessa juuri ennen toimitilarakennusta. Bussipysäkki on lasikäytävän tienoilla vastapäätä toimitilarakennusta.

Toimitilani kuva, jossa on kolme nojatuolia ja sisustusta.
Toimitilani on rauhallinen ja viihtyisä.
Voit odotella ohjausaikaasi tässä ala-aulassa.
Toimitilan julkisivu.

Kulku toimitiloihini on tästä pääovesta. Vastapäisen rakennuksen oven edessä, tieltä katsottuna muurin takana on pieni pyöräparkki.

Kyltti, jonka kohdalta käännytään vierasparkkialueelle.
Käänny ennen tien ylittävää lasikäytävää tästä kohdalta oikealle vierasparkkialueelle ja sitten heti oikealle, niin olet vierasparkkipaikalla.
Pyörätelinealueen kuva.
Isommat pyörätelineet ovat kaupungista katsottuna tien vasemmalla puolella, rakennuksen kaupunginpuoleisella seinustalla.