Asiakaspalautteita ohjauksista

”Tiialle kiitokset yksilöohjauksista. Sain paljon uutta tietoa ohjauksissa. Olen pitkässä suhteessani mokannut, mutta ohjauksen myötä sain itsemyötätuntoa ja ymmärrystä miksi asiat menevät välillä niin kuin menevät. Erityisen hyödyllistä oli käydä läpi parisuhteen eri osa-alueita ja tarpeita. Nyt suhteemme voi paremmin, sillä olen pystynyt paremmin päästämään irti menneestä. Aion jatkossakin käydä Tiian ohjauksissa, mikäli tarve tulee.”

”Tiia oli todella ammattimainen ja sain hänen kauttaan paljon hyviä neuvoja ja toimintamalleja käsitelläkseni todella vaikeaa avioeroani. Tiia oli lempeä ja turvallinen ohjaaja ja hänen kanssaan sain puitua omia tunteitani niin, että elämässä eteenpäin meneminen oli mahdollista. Suosittelisin Tiian ohjausta kaikille, riippumatta omasta parisuhdetilanteesta.”

”Olin Tiian luona useita kertoja yksilöohjauksessa parisuhdekriisin takia. Tämä menetelmä toimi meillä loistavasti! Tiialta sain hyviä, tarkkoja näkökulmia ja pohdintoja tilanteeseemme ja roppakaupalla toivoa. Näiden oivallusten käsittelyä jatkoimme sitten kotona yhdessä puolison kanssa. Ilmapiiri oli aina turvallinen, ja session jälkeen oli tosi kevyt ja helpottunut olo. Tiia on empaattinen, valoisa ohjaaja, jolle on helppo uskoutua tosi kipeistäkin asioista. Tuli olo, että todellakin kaikesta voi puhua, ja kaiken kanssa oppii pärjäämään. Teimme myös pieniä fyysisiä harjoitteita, joilla pääsin käsiksi alitajuisiin tunteisiin. Sain paljon konkreettisia työkaluja, joiden avulla olemme oppineet puolisoni kanssa kommunikoimaan paremmin, ja oppineet arvostamaan suhdettamme ja toisiamme entistäkin enemmän. Kriisin jälkeen emme todellakaan pidä enää suhdettamme itsestäänselvyytenä, vaan osaamme arvostaa jokaista tavallista arkipäivää ja jokaista yhteistä hetkeä. Tiian apu tässä prosessissa oli korvaamaton.”

”Tiialla oli innostava ote parisuhdeohjaukseen. Näkee että kyseinen työ on hänen intohimonsa. Oppia oli myös se, ettei parisuhteessa tarvitse olla kriisiä ja vasta sitten tulla ohjaukseen, vaan parisuhdetta on hyvä käydä ”huoltamassa” aika ajoin! Tulemme uudelleenkin keskustelemaan Tiian ohjaukseen.”

”Ihana, lämmin ja hyväksyvä vastaanotto.”

”Iso kiitos! Tiian suhtautuminen oli ymmärtävä, puolueeton, lämpöinen ja turvaan pyrkivä. Hyvien harjoitusten kautta voitiin lähestyä vaikeitakin aiheita.”

Asiakaspalautteita Hyvinvoiva parisuhde -luennolta

”Osui ja upposi täysin! Hienoa, että olet löytänyt oman juttusi ja jaat osaamistasi ja kokemuksiasi myös muille. Sinunlaisiasi ihmisiä tarvitaan!”

”Luennolta jäi mieleen käytännönläheisyys ja maalaisjärkisyys, tunteiden ja tunneilmaisun merkitys parisuhteen hyvinvoinnin kannalta”.

”Mieleen jäi ihanan lempeä ja monipuolinen tapa tuoda esiin asioita. Olisi voinut kuunnella kauemminkin.”

”Monipuolinen ja kiinnostava kokonaisuus. Sai miettimään omia toimintatapoja ja toisaalta ymmärtämään toisen näkökulmia ehkä hiukan paremmin. Armollisuutta ja lempeyttä sisältävä kokonaisuus.”

”Esityksestä välittyi lämmin kohtaaminen ja että tiedät, mistä puhut. Lisää näitä, kiitos!”